Opdrachtgevers.

Onze klanten zijn voornamelijk financiële instellingen met een behoefte aan een flexibele schil om zo het hoofd te bieden aan piekmomenten in projecten. Tegelijkertijd borgen we de bezettingsgraad: door snel te anticiperen op onvoorziene veranderingen in personele bezetting (langdurige ziekte, verloop of het niet kunnen invullen van vacante posities) bent u altijd verzekerd van continuïteit in uw resources.

humanforce. beschikt over een zeer uitgebreide netwerk van financiële specialisten en maakt hiervoor gebruik van haar exclusieve REVL applicatie. Hiermee kan snel worden gezocht naar professionals met de juiste expertise, regio en beschikbaarheid. U kunt geheel kosteloos een zoekopdracht bij ons plaatsen. Wij vertegenwoordigen finance professionals voornamelijk binnen Nederland.

Onze professionals werken op uurbasis. De genoemde uurtarieven zijn altijd inclusief reis- en verblijfskosten en exclusief de wettelijke BTW. Met humanforce. bent u gevrijwaard van inlenersaansprakelijkheid. Organisaties die personeel inlenen, lopen ondanks een juiste registratie en afhankelijk van de werkingssfeer het risico op de zogenaamde inlenersaansprakelijkheid als het bedrijf, waarmee ze zaken doen, niet tijdig haar loonheffingen en omzetbelasting afdraagt.

Compliance.

De wet- en regelgeving blijft toenemen voor financiële instellingen. Door het continue uitzetten van nieuwe richtlijnen ontstaat er steeds meer een behoefte aan consultants die verantwoordelijk zijn voor naleving hiervan.
De Compliance-divisie van humanforce. levert ondersteuning op KYC en CDD gebied.

Meer informatie

KYC – As a Service.

Er wordt van u verwacht dat u klanten onderzoekt conform de toepasselijke wet- en regelgeving.
Het creëren van een klantidentiteit is het startpunt binnen het KYC proces en kent twee activiteiten: Identificatie & Verificatie.
Taken die door ons onsite uitgevoerd kunnen worden voor een vast bedrag per dossier.

Meer informatie

Kwaliteit en certificering

Dankzij onze NEN 4400-1 certificering beschikken wij over het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Het SNA-keurmerk toont aan dat humanforce. tijdig haar belasting en premies afdraagt en is een vereiste om inleners volledig te vrijwaren van de inlenersaansprakelijkheid

Nen 4400-1.

humanforce. bewijst met dit keurmerk o.a. dat haar (personeels) administratie op orde is en dat belastingen en sociale premies correct worden betaald. Dit is tevens terug te vinden in het SNA register.

Mvo.

Wij zijn van mening dat PLANET, PEOPLE en PROFIT onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Dit doen wij door het continue bewaken van de juiste balans tussen het ecologische-, sociale- en economische aspect.

Sna.

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen zoals uitzendondernemingen, detacherings- en payrollbedrijven en voor (onder) aannemers van werk.